Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, kurum içi eğitim programlarını sürdürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, hizmet kalitesini arttırmak amacıyla düzenlediği kurum içi eğitim programlarını sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve SASKİ personellerine şehrin altyapısında kullanılan teknik malzemeler ve testleri ilgili eğitim verildi. Ofis Sanat Merkezi ev sahipliğinde gerçekleşen ve alanında uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerde sahada kullanılan içmesuyu ve atık su malzemeleriyle ilgili teknik bilgiler, testlerde ve projelerin kabul aşamasında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda 50 personele ayrıntılı bilgiler verildi.