Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın yılsonu programları Karasu SAMEK yılsonu sergisi açılış töreni ile devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nda yılsonu programları devam ediyor. Karasu Kent Park’ta gerçekleştirilen Karasu SAMEK yılsonu sergisi açılış töreni vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Törene Karasu Belediye Başkan yardımcısı Murat Çelik, Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalık, Karasu İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb Bahadır Helli, Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Özveriyle Ortaya Çıkardığımız Eserler
Karasu SAMEK bağlama kursu öğrencilerinin konseri ile başlayan programın devamında kursiyerler adına konuşan Sinem Aydın, “Yıl boyunca eğitim gördüğümüz SAMEK kurslarında hocalarımızın bizlere ilgisi bir hayli fazla oldu. Derslerimiz de bir o kadar keyifliydi. Bütün kursiyer arkadaşlarım ile birlikte özveri ile çalışarak bu eserleri ortaya çıkardık. Bu kursların ilçemizde açılmasına vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Programın devamında kursiyerlere katılım belgeleri takdim edilirken Karasu SAMEK kursiyerlerinin hazırladığı serginin 27 Mayıs Cuma gününe kadar Karasu Kent Park’ta ziyaret edilebileceği belirtildi.