Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında kardeşlik sofraları Kent Park’ta kurulacak. 1 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek buluşmada on binlerce Sakaryalı aynı sofralarda oruçlarını açacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında kardeşlik sofraları Kent Park’ta kuruluyor. Kadir Gecesi’nde on binlerin birlikte oruç açacağı iftar için hazırlıkların devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Ramazan ayının 14’üncü buluşmasını Kent Park’ta gerçekleştiriyoruz. Mübarek Kadir Gecesi’nde on binlerce vatandaşımızla birlikte oruçlarımızı açacağız. 1 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek buluşmaya tüm hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu. Kadir Gecesi’nde Kent Park’ta kurulacak olan gönül sofralarında İstanbul Piyalepaşa Camii İmamı İshak Danış Kur’anı Kerim tilaveti ile gönül kapılarını da aralayacak. Hayali Seçkin Bayramoğlu ise orta oyunu ve meddah hikayelerini çocuklar için anlatacak.