Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında gönül sofraları Demokrasi Meydanı'nda kurulacak. 21 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek buluşmada on binlerce Sakaryalı aynı sofralarda oruçlarını açacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programlarında gönül sofraları Demokrasi Meydanı'nda kuruluyor. Kadir Gecesi’nde on binlerin birlikte oruç açacağı iftar için hazırlıkların devam ettiğini belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Mübarek Kadir Gecesi’nde on binlerce vatandaşımızla birlikte oruçlarımızı Demokrasi Meydanı'nda açacağız. 21 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek buluşmaya tüm hemşerilerimiz davetlidir” diye konuştu. Kadir Gecesi’nde Demokrasi Meydanı'nda kurulacak olan gönül sofralarında Kur’anı Kerim tilaveti ile gönül kapıları aralanacak. Hayali Seçkin Bayramoğlu ise orta oyunu ve meddah hikayelerini çocuklar için anlatacak.