Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, 18 Haziran Cumartesi günü Sakaryapark ve Kent Park’ta gerçekleştirilecek programlar ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “23. Ramazan Etkinlikleri 18 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek programlar ile devam edecektir. Günün ilk etkinliğinde Sakaryapark Açık Hava Sahnesi; Goncagül Çocuk Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan Çocuk Oyunu’na ev sahipliği yapacaktır. Sakaryapark’ta, saat 22.00’da, Mehteran Gösterisi ile başlayan programın ardından oyun, saat 22.30’da sahnelenecektir.”

Kent Park’ta Söyleşi
“Günün bir diğer etkinliğinde ise Yusuf Yavuzyılmaz ve Mehmet Kuzu Kent Park’ta ‘Sünnetin Aktüel Değeri ve Güncellenmesi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katılacaktır. Faik Baysal Kütüphanesi bahçesinde gerçekleştirilecek program saat 23.00’da başlayacaktır. Programlarımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.