Büyükşehir Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda başladı. Yeni katılan transferler ile antrenmanlara başlayan Büyükşehir Basket, 6 – 15 Ağustos tarihleri arasında çalışmalarını Çanakkale kampında sürdürecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Koç Okan Çevik yönetiminde sezon öncesi ilk antrenmanına çıktı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen antrenmanda takıma yeni katılan isimlerde yer aldı. Büyükşehir Basket, 3 – 6 Ağustos tarihleri arasında çalışmalarını Kapalı Spor Salonu’nda sürdürecek. 6 – 15 Ağustos tarihleri arasında ise çalışmalarına Çanakkale kampında devam edecek. Sezon öncesi çalışmalarına başladıklarını ifade eden Koç Okan Çevik, sezon başına kadar takım olarak hazır hale geleceklerini belirtti.

Sezona Hazır Gireceğiz
6 Ağustos Perşembe gününe kadar Atatürk Kapalı Spor Salon’unda çalışmalarına devam edeceklerini belirten Çevik, “6 – 15 Ağustos tarihleri arasında ise çalışmalarımıza Çanakkale kampında devam edeceğiz. Takımımız kamp dönemini en iyi şekilde geçirip sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Takımımızın bütçemiz doğrultusunda en iyi transferleri yapmaya çalışıyoruz. Yabancı transferleri konusunda da acele etmiyoruz. Takıma yeni katılacak oyuncularla takımımız daha da güçlenecek. Önce Federasyon Kupası, ardından da uzun lig maratonunda hedeflerimize ulaşmak adına mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güçlü Taraftara Sahibiz
Yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkan tecrübeli oyun kurucu Can Akın, “Takıma yeni katıldım. Koç Okan Çevik ile Galatasaray’da da çalışmıştık. Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı’na  gelmemi isteyince hayır demek olmazdı. Büyükşehir Basket’te önemli başarılar kazanmaya geldim” ifadelerini kullanırken yeni sözleşme imzalayarak takımda kalan Melih Yıldız ise, “Geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde üst lige çıkamadık. Bu senede heyecan verici bir kadromuz var. Ligde güçlü kadrolar kuruluyor. Oluşturduğumuz güçlü kadromuz yanında güçlü taraftarımızın olması bizim için büyük avantaj. İnşallah bu sezon hedeflerimize ulaşırız” diye konuştu.