Büyükşehir Belediyesi 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler devam ediyor. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen oyunlarla genç tiyatrocular sahne tecrübesi yaşıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimler devam ediyor. Bu yıl 19 lisenin 22 farklı oyunla AKM sahnesinde gerçekleştireceği şenlikte Özel Sentez Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Pabucumun Kralı’ ve Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Acil Servis’ isimli oyunlar izleyiciler ile buluştu. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen gösterimlerin sonunda genç tiyatrocular ayakta alkışlandı.

Haftaya Tiyatro Dolu Başlangıç
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Liselerarası Tiyatro Şenliği 2 Mayıs Pazartesi günü Özel Kerime Hatun Anadolu Lisesi’nin sahneleyeceği ‘Before It Is Late’ ve 3 Mayıs Salı günü Akyazı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin sahneleyeceği ‘Organlar’ isimli oyunların gösterimleri ile devam edecektir. AKM’de saat 19.00’da başlayacak gösterimlere tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.