Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark’ta sahne alan Ömer Karaoğlu, ilahi ve özgün ezgilerini bir araya getirerek Sakaryalı sevenlerinin beğenisine sundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 22. Ramazan Etkinlikleri, Ömer Karaoğlu Konseri ile devam etti. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi’nde gerçekleştirilen programda Sakaryalı sevenleri ile buluşan Ömer Karaoğlu, Ramazan ayının huzur iklimine uygun eserlerini dinleyicilerin beğenisine sundu. Gerçekleştirilen konser, programa yoğun ilgi gösteren kültür sanat dostlarının büyük beğenisini kazandı. Konserin sonunda Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ömer Karaoğlu, gerçekleştirilen etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.