Hızlı Erişim;

Haberler   Neredeyim:  Ana Sayfa / Haberler / SAMEK

Fotoğrafı SAMEK’te Öğrendi, Ödülü Kaptı

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Fotoğrafçılık Kursu’nda temel eğitimini Fotoğraf Sanatçısı Fatih Gürsel’den alan Emel Taranoğlu, Anadolu Hayat Emeklilik tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması, “Hayata Dair” temasında “Bakış” adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görüldü.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından 6 yıldır düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. Fotoğraf sanatına ilgi duyan 18 yaş üzeri tüm amatör ve profesyonel kadın fotoğrafçının katılımına açık olan ve bu yıl da "Hayata Dair" temasıyla düzenlenen Kadın Gözüyle Hayattan Kareler Fotoğraf Yarışması, Türk kadınının sosyal, kültürel ve toplumsal gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor ve kadınlara kendilerine ve hayata bakışlarını özgürce ifade edebilecekleri bir platform sunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik'in Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) danışmanlığında yürüttüğü yarışmanın bu yılki jüri üyeleri arasında; Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Güler Ertan, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Nihal Kafalı, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ, fotoğraf sanatçısı Ali Balkı ve Anadolu Hayat Emeklilik İletişim Müşaviri Nihan Güney yer aldı.

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

5 bin 527 fotoğraf arasında 1.
2012 yılında, 1.207 yarışmacının, 5 bin 527 fotoğrafla katıldığı yarışmaya, temel eğitimini Sakarya Büyükşehir Belediyesi SAMEK Fotoğrafçılık Kursu’nda Fotoğraf Sanatçısı Fatih Gürsel’den alan Emel Taranoğlu,  “Bakış” adlı fotoğrafıyla birinciliğe layık görüldü ve 5 bin lira ödül kazandı. Ödülden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Emel Taranoğlu, fotoğrafçılık temel eğitimini veren hocası Fatih Gürsel’e,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ve SAMEK yetkililerine teşekkür etti. Taranoğlu’nun fotoğrafı, 10 Mayıs itibariyle İstanbul Tepe Nautilus alışveriş merkezinde fotoğrafseverlerle buluşacak.

Bu haber 4027 defa incelenmiştir. Eklenme: 13-04-2012 Cuma 15:22

Sakarya İçin Birlikte Çalışacağız
  Yeni Türkiye Yolunda

+ tüm haberler