Hızlı Erişim;

Haberler   Neredeyim:  Ana Sayfa / - / Sosyal Gelişim Merkezi

Aile Eğitim Seminerleri Başladı

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal Gelişim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Aile Eğitimi Semineri’ başladı. Yaklaşık 14 hafta sürecek olan eğitimler boyunca; anne ve babalara, çocuklarını yetiştirirken karşılaşabilecekleri problemlere yönelik bilgiler verilecek. Aile Eğitimi Semineri’ni Esma Aksoy verecek. İlk dersi gerçekleştiren Esma Aksoy, kursiyerlere aile içi iletişimin öneminden bahsetti. İlk derse katılan Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Psikolog Betül Karapınar ise şunları söyledi: “Ailenin önceliği, çocuğunun sağlıklı bir kişilik yapısı oluşturmasını sağlamak olmalıdır. Kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını alabilen bir birey, hayatında mutlu ve başarılı olacaktır. Çocuklarımızın iyi birer yetişkin olması bizlerin iyi birer anne ve baba olmasına bağlıdır. Bu nedenlerle bizlere düşen aileyi bu anlamda güçlendirmek ve ailelerin sağlıklı nesiller yetiştirmelerine destek vermektir” dedi. Seminerleri düzenlemelerindeki amacı da açıklayan Betül Karapınar, “Büyükşehir Belediyesi, bu program aracılığı ile hayatımızın en önemli unsurlarından olan çocuklarımızı anlama çabasında olan velilerimize yardımcı olmak ve daha bilinçli çocuk yetiştirmek adına aile eğitimi seminerlerini düzenlemektedir” diye konuştu.
Seminerler, Sosyal Gelişim Merkezi’nin Gar Binası’nın üst katındaki yerinde gerçekleştiriliyor.

Bu haber 3157 defa incelenmiştir. Eklenme: 21-10-2011 Cuma 14:13

Maltepe Caddesi Asfaltlanıyor
  Uzunçarşı Projesi Başlıyor

+ tüm haberler