Hızlı Erişim;

+ tüm haberler

Haberler   Neredeyim:  Ana Sayfa / Haberler / Asfalt ve Yol

Mesudiye Köyü’ne Asfalt

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ilçe, belde ve köylerdeki asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Mesudiye Köyü’nde bugüne kadar hiç asfalt görmemiş 5,5 kilometrelik yolun asfaltlanması hızla sürüyor. Mesudiyeliler, Başkan Aziz Duran’a kahvaltılı bir toplantı düzenleyerek teşekkür etti. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi yaz sezonunda 250 kilometrelik asfalt çalışmasını tamamlamak için ilçe, belde ve köylerdeki çalışmalarını hızlandırdı. Mesudiye’de yapılan çalışmalarda bugüne kadar hiç asfalt görmemiş 3 buçuk kilometrelik yola sıcak asfalta döküldü. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Mesudiye Köyü 5,5 kilometrelik sıcak asfaltta kavuşacak. Mesudiyeliler Başkan Aziz Duran’a teşekkür etmek amacıyla kahvaltılı bir toplantı düzenledi. İşadamı Şaban Sarıgülle’nin evinde düzenlenen toplantıya Başkan Duran’ın yanısıra Karapürçek Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Karapürçek Belediye Başkanı Mehmet Çoruhlu, Küçücek Belediye Başkanı Yaşar Akgün, İl Genel Meclis Üyeleri İlhan Yüksek, Musa Bildik, AK Parti İlçe teşkilatı üyeleri, Mesudiye Köyü Muhtarı Yusuf Bayrak ve köy halkı katıldı.

Mesudiye Köyü Muhtarı Yusuf Bayrak köylerine yapılan hizmetten dolayı Başkan Duran’a teşekkür etti. Bugüne kadar hiç asfalt görmemiş köy yollarının sıcak asfalta kavuşmuş olmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirtti. Başkan Duran ise, bu sezon 250 kilometre sıcak asfalt çalışması yapacaklarını, önümüzdeki iki yıl içinde hedeflerinin asfaltsız yol bırakmamak olduğunu söyledi. Başkan Aziz Duran; “Sosyal ve kültürel hizmetlerin öncesinde yol, su ve kanalizasyon hizmetlerine öncelik tanıdık. Amacımız her zaman halkımıza en iyi hizmeti sunmak. Halkın sevinci, bizim sevincimizdir” dedi. Başkan Duran, Mesudiye Köyü’ne gençlik merkezleri ve spor alanlarının yapılacağı müjdesini de verdi. İşadamı Şaban Sarıgülle’nin köylerindeki çöp sorununu iletmesi üzerine Başkan Duran, Büyükşehir olarak her konuda olduğu gibi bu konuda da her türlü desteğin verilerek sorunun çözüleceğini vurguladı.

Başkan Duran, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte asfaltı atılan yolda incelemelerde bulundu. Başkan Duran ve beraberindekiler ayrıca İşadamı Bilal Sarıgülle’nin ismini taşıyan halk kütüphanesini de gezdi.

Bu haber 3383 defa incelenmiştir. Eklenme: 17-07-2006 Pazartesi

Sakarya Caddesi'nin İhalesi Yapıldı
  Teknolojiyi Bilinçli Kullanalım

+ tüm haberler