Hızlı Erişim;
  Ulusal Sapanca Triatlonu Başlıyor
  Şeyda Burucu Avrupa İkincisi
  Küçük Sporcunun Büyük Başarısı
  Bahar Kupası Voleybol Turnuvasının Fikstürü Belli Oldu.
  Startı Başkan Toçoğlu Verdi
  Çankaya Şampiyonları Ağırladı
  Futbol Okulu Işık Saçıyor
  Başbakan Sporcularımızı Kutladı
  Şeyda Burucu Avrupa Şampiyonu
  Sakarya’yı Gururlandırdı
  Enes Erkan Çankaya’da
  Enes Avrupa İkincisi
  Toçoğlu’ndan Şampiyonlara Kupa
  Enes Milli Takımda
  İlçelere Spor Sahası
  Milli Takımın Gururu Oldular
  Karatecilerimiz Milli Takımda

+ tüm haberler

Haberler   Neredeyim:  Ana Sayfa / Haberler / Spor

Futbol Okulu Işık Saçıyor

Resmin Büyüğünü Görmek İçin Tıklayınız

Modern tesisleriyle, 100’ün üzerinde sporcusuyla, Sakarya’nın en büyük futbol okullarından biri olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kış Futbol Okulu’na rekor başvuru gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulu, antrenör Kadir Şirin gözetiminde çim ve toprak sahada yüzlerce çocuk, futbolu öğreniyor. Çocuklar, gelecekte iyi bir futbolcu olabilmek için çim ve toprak sahada çalışırken, ailelerde saha kenarında çocuklarını ilgiyle takip ediyor. 100’ün üzerinde futbolcu adayı, Sakarya Büyükşehir Erenler Atatürk Stadı’ndaki çim sahada haftanın üç günü antrenman yapıyor. Spora ve sporcuya verdiği desteklerle, yaptırdığı modern spor tesisleriyle Erenler Atatürk Stadı’nı spor merkezi haline getiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulu’nda sporculardan servis, malzeme ve aidat ücreti alınmıyor.

Üzerimize düşeni yapıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldikleri ilk günden itibaren çocuklara, eğitime ve spora büyük önem verdiklerini söyleyen Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Futbol Okulu’na gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını söyledi. Daha aydınlık bir gelecek için çocukların daha iyi şartlarda gelişmesi gerektiğini ifade eden Aktürk, “Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın sağlıklı, çağdaş bir şekilde yetişmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Sakarya’da bir ilk ve diğer kulüplere örnek olan tesislerimiz, şüphesiz birçok futbolcuyu ilkel çalışma koşullarından kurtardığı gibi diğer futbol okullarını da yüksek bir standart için zorlayacak niteliktedir. Büyükşehir Belediyesi şeması içerisinde Futbol Okulumuzun özel bir yeri vardır. Futbol Okulumuz tam anlamıyla bir eğitim yuvasıdır” dedi.

Çocuklar emin ellerde

Futbol okulu olarak amaçlarının çocukları sosyal ve sportif anlamda geliştirmek olduğunu vurgulayan antrenör Kadir Şirin, “En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın topluma faydalı gençler olarak yetişmesi için oluşturduğumuz eğitim programı iyi futbolcudan önce topluma ahlaklı ve sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Tesislerimizde bir sporcunun yetiştirilmesi ve yetenekli bir gencin geleceğin futbolcusu olarak hazırlanabilmesi için tüm fiziki koşullar oluşturulmuştur. Çocuklarının geleceğini futbolda gören ailelerimizin gönülleri rahat olmalıdır. Çocuklarımız ve gençlerimiz Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulunda emin ellerde yetişeceklerdir. Kış futbol okulunun açılmasında emeği olanlara, bizlere güvenip çocuklarını yaz spor okullarımıza gönderen ailelere teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber 6217 defa incelenmiştir. Eklenme: 18-02-2010 Perşembe 16:24

Neredeyim:  Ana Sayfa / Haberler / Spor

geri dön

yukarı çık