Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ Programları kapsamında huzur sofralarının bu seferki adresi Kaynarca oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ Programları Kaynarca’da devam etti. Yeni Kültür Merkezi Yanında gerçekleştirilen 11. iftar buluşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli ve çok sayıda Kaynarcalı misafir oldu.

Dualarla Oruç Açtılar
Program İstanbul Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete’nin Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Beraberinde Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve İlçe Başkanı Murat Kefli ile iftar sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını tek tek gezen Başkan Toçoğlu, Ramazan Ayı’nın bereket ve huzur getirmesini temenni etti. Okunan ezan sonrası huzur sofralarında buluşan vatandaşlar dualarla oruçlarını açtı. Programın sonunda Hayali Seçkin Bayramoğlu’nun meddah gösterisini dikkatle dinleyen minikler ise keyifli bir akşamı geride bıraktı.