Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, “Her başarımızda Sakarya’mızda bizimleydi. Tüm Sakarya’ya seçimlerde AK Parti’ye vermiş oldukları güçlü destek için çok teşekkür ediyorum. İnşallah belediye başkanlarımız hemşerilerimiz için gece gündüz çalışmaya devam edecek. Hep birlikte yeni dönemde hizmetlerimizi daha da artıracağız” dedi.

Bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere Sakarya’ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu ve ilçe belediye başkanları da hazır bulundu.

Partimizin yanındayız
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Hamdolsun Sakarya her zaman AK Parti’ye gereken desteği ve gücü vermiştir. Son seçimlerde de Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediyesini kazanarak önemli bir başarı elde ettik. Cumhurbaşkanlığı Seçimi’nde de adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a hemşerilerimizin yüzde 69’luk desteği oldu. Sakarya’yı her ziyaret ettiğinde huzur bulduğunu ifade eden Kurucu Genel Başkanımızın Çankaya yolculuğunda yanındayız dedik. Tüm teşkilatlarımız ve belediyelerimizle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de yine aynı başarıyı sağlayacağız. Sizleri şehrimizde misafir etmekten büyük memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu konuşmasının ardından Genel Başkan Yardımcısı Gül’e üzerinde Sakarya motiflerinin bulunduğu minyatür çalışması hediye etti.

Sakarya’ya teşekkür
Başkan Toçoğlu’nun yeni döneminin hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasına başlayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, “Sakaryalıların büyük teveccühü ile göreve gelen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun yeni dönemi hayırlı olsun. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Sakarya’mızın çok önemli bir desteği oldu. Her başarımızda Sakarya’mızda bizimleydi. İnşallah ilçe belediye başkanlarımızla yeni dönemde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler ile ilgili görüşmeler yapacağız. Başkanlarımızın AK Partili belediyeler olarak Sakarya’ya sağlayacakları hizmetler konusunda istişarelerde bulunacağız. Tüm Sakarya’ya seçimlerde AK Parti’ye vermiş oldukları güçlü destek için çok teşekkür ediyorum. İnşallah belediye başkanlarımız hemşerilerimiz için çalışmaya devam edecek. Hep birlikte yeni dönemde hizmetlerimizi daha da artıracağız” şeklinde konuştu.