Büyükşehir Belediyesi’nin hakemlere yönelik Atletizm Pisti’nin yanında inşa edeceği tesisin ihalesi tamamlandı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “İhalemize 2 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Atletizm Pisti’nin hemen yanında inşa edilecek olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin ihalesi gerçekleştirildi. Komisyon Başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören’in yaptığı ihaleye 2 firma teklif sundu. Gerçekleştirilen ihale ile ilgili açıklamalarda bulunan Ören, “Atletizm Pisti’nin hemen yanında inşa edeceğimiz Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği binasının ihalesini gerçekleştirdik. İhalemize 2 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyu ile paylaşacağız. Spor camiamıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Komisyona sunulan 2 teklif şu şekilde;

1 – Serkan Kıyatsıl       913.000,00  TL