Büyükşehir Basket, Melikşah Üniversite’si ile oynadığı mücadeleden 69 – 64’lük skorla galip ayrılan taraf oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 10. hafta programı kapsamında Melikşah Üniversitesi ile karşılaştı. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Basketbol Şubesi Başkanı Erdal Şenkardeş ve çok sayıda taraftar izledi.

Büyükşehir 69 – 64 Melikşah Üniversitesi
Mücadeleye Terry Smith, Caner Ercan, Sean Evans, Melih Yıldız ve Can Akın ilk 5’i ile başlayan Büyükşehir ilk çeyreği 16 – 15 önde tamamladı. Maçın 2. çeyreğinde de oyun üstünlüğünü koruyan Büyükşehir Basket, ilk yarıyı 31 – 24 önde kapattı. İkinci yarı ile birlikte kıyasıya mücadeleye sahne olan maçın 3. çeyreği 45 – 41’lik skorla tamamlandı. Temponun bir an olsun düşmediği maçta 4. çeyrek 57 – 57’lik skorla tamamlandı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda tekrardan üstünlüğü ele geçiren Büyükşehir, parkeden 69 – 64’lük skorla galip ayrılan taraf oldu.