SAMEK Yılsonu Sergisi’nde yer alan eserlerin 24 Haziran Cuma gününe kadar sergileneceğini belirten Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Kent Park Öğretmen Evi’nin yanında kurulan özel alanda binlerce eseri Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunduk. Tüm kültür sanat dostlarını sergimize bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Yılsonu Sergisi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kent Park Öğretmen Evi’nin yanında kurulan özel alanda binlerce eseri Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunduklarını kaydeden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Sergimiz açıldığı günden bu yana yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kursiyerlerimizin eserleri 24 Haziran Cuma gününe kadar sergilenmeye devam edecek. Tüm kültür sanat dostlarını sergimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

56 Bin Kursiyer
SAMEK’lerde 19 kurs merkezi ve 71 branşla hizmet sunduklarını ifade eden Kama, “Kurulduğu günden bu yana kurslarımız 56 bin hemşerimize ulaştı. Toplam 19 kurs merkezi ve 71 branşta hizmet sunan büyük bir organizasyon olarak şehrin hizmetindeyiz. Yılsonu sergimizde de ortaya çıkan eserler işimizdeki ciddiyetimizi ortaya koyuyor. İnşallah yeni dönemde de aynı ciddiyet ve heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” diye konuştu.