Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları Serdivan’da devam etti. AVM önüne kurulan kardeşlik sofralarına binlerce vatandaş misafir oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ‘Mahallemde İftar Var’ programları kapsamında gönül sofraları Serdivan’da kuruldu. AVM önünde gerçekleşen buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve binlerce Serdivanlı misafir oldu.

13. Buluşma
Program İstanbul Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete’nin Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı. Mete’nin okuduğu aşırlar binlerce misafirin gönül kapılarını araladı. Başkan Toçoğlu beraberinde Alemdar ve Çelik ile iftar buluşmasına katılan vatandaşların masalarını ziyaret etti; Ramazan aylarını tebrik etti. Okunan ezan sonrası ise binlerce vatandaş hep birlikte oruç açtı. İftar programının devamında ise çocuklar için kurulan özel platformda mini gösteriler gerçekleştirildi.