Büyükşehir Atletizm Takımı sporcuları Sena Gümüş ve Sudenur Aktaş, Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası ve Spor Toto Yıldız Kulüpler Atmalar Ligi 1. Kademe Yarışmalarında önemli başarılar elde etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı sporcuları, 17-18 Şubat tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilen Seyfi Alanya Atmalar Şampiyonası ve Spor Toto Yıldız Kulüpler Atmalar Ligi 1. Kademe Yarışmalarına katıldı. Büyükşehir Belediyesi sporcularından Sena Gümüş, çekiç atmada 44.47’lik derecesiyle Türkiye birinciliğini elde ederken; Sudenur Akçay, disk atmada Türkiye üçüncüsü oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Sporcularımız Sena Gümüş ve Sudenur Akçay’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerine yer verildi.