Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Geçmiş’ filmi sinemaseverlerle buluştu. OSM’de gerçekleştirilen etkinliğe izleyiciler yoğun ilgi gösterdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen özel sinema gösterimleri devam ediyor. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda yönetmenliğini Asghar Farhadi’nin üstlendiği ‘Geçmiş’ filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. İzleyicilerin yoğun katılım gerçekleştirdiği ücretsiz film gösterimi vatandaşlardan tam not aldı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, özel sinema gösterimlerinin Ekim ayında sona erdiği fakat Kasım ayı Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yeni filmlerin izleyiciyle buluşmaya devam edeceği ifade edildi.