SGM Yaz Kursları’nda on farklı branşta verilen eğitimlerde ilk hafta sona erdi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Eylül ayına kadar sürecek eğitimlerle miniklerin yaz tatilini verimli bir şekilde geçireceklerini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi’nde Yaz Kurslarının ilk haftası tamamlandı. Akıl Oyunları, Resim, Gitar, Satranç, İngilizce, Mutfak, Değerler Eğitimi, Tasarım, Drama-Diksiyon ve Bağlama branşlarında eğitim veren merkezin Yaz Kurslarına kayıtlı 3 bin 500 öğrencisi bulunuyor. Hafta içi her gün saat 10.00 – 17.00 arasında gerçekleştirilen eğitimlerle çocuklar yeni beceriler kazanıyor.

10 Farklı Branş
6 hafta sürecek program kapsamında miniklerin verimli bir tatil dönemini geride bırakacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “10 farklı branşta, kaliteli eğitmen kadromuzla çocuklarımızın gelişimine yönelik eğitimler sunuyoruz. Sabah 10.00’dan akşam 17.00’a kadar sürecek derslerimiz ile çocuklarımızın yaz tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.