Kardeşliğimiz Tüm Türkiye’yi Kucaklayacak

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, HAK-İŞ Konfederasyonu Sakarya İl Temsilcisi Mesut Gökdemir ve beraberinki heyeti makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Gökdemir, “HAK-İŞ İşçi Sendikaları Konfederasyonu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Sakarya’da kutlama kararı aldı. Biz de bugün değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu ile hem bu konuyu konuşalım hem de etkinliklere kendilerini davet edelim istedik. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kardeşlik Atmosferi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, “HAK-İŞ İşçi Sendikaları Konfederasyonunun 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarını şehrimizde gerçekleştirecek olması bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Sakarya’nın kardeşlik atmosferi, birlik ve beraberliğin bir kez daha hatırlanacağı böyle özel bir günde 81 ilden gelecek kardeşlerimizi kucaklayacaktır. Nazik davetleri için il temsilcimiz Mesut Gökdemir ve misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.