Büyükşehir Basket, Federasyon Kupası Final Grubunda Tofaş ve Afyon Belediye ile karşılaşacak. İlk tur maçlarında başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirten Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, final grubunu da başarılı bir şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını kaydetti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası Final Grubunda oynayacağı maçlar öncesinde hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Denizli’de gerçekleştirilen ilk tur gruplarını ikinci olarak tamamlayan Büyükşehir, final grubunu da başarıyla tamamlayıp kupaya uzanmak istiyor. Zorlu ekiplerin boy göstereceği final grubunda ilk maç 3 Ekim Cumartesi Tofaş ile ikinci maç ise 4 Ekim Pazar günü Afyon Belediye ile oynanacak. İlk tur grup maçlarında başarılı sonuçlar aldıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, final grubunda da aynı performansı sahaya yansıtarak kupaya uzanmak istediklerini söyledi.

Takımımıza Güveniyoruz
Bayraktar şöyle konuştu, “Lig öncesinde önemli bir organizasyonda mücadele ediyoruz. Denizli’de oynadığımız ilk tur maçlarında da başarılı sonuçlar elde ettik. Şimdi önümüzde final için iki zorlu maç kaldı. Her zaman ifade ettiğimiz gibi biz takımımıza güveniyoruz. İstedikleri oyunu sahaya yansıttıkları müddetçe başarı kaçınılmaz oluyor. İnşallah Tofaş ve Afyon maçlarını kazanıp Federasyon Kupası’nda final oynamak istiyoruz.”

Zorlu Lig Maratonu
“Federasyon Kupası’nın hemen ardından zorlu lig maratonu başlayacak. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz sezon talihsiz bir şekilde bir üst lige çıkamadık. İnşallah bu sezon daha sıkı bir şekilde çalışarak hedefimize ulaşacağız. Yeni koçumuz, oyuncularımız ve teknik ekibimiz arasında çok güzel bir uyum var. Sezon içerisinde de bu güzel ortamın devam edeceğine inanıyorum. İnşallah bu yıl seyircilerimizin desteği ile Sakarya basketbolunu hakettiği yerlere çıkaracağız.”