Kadınlar, çocuklar, engelliler, yaşlılar ve ihtiyaç sahiplerine dönük çalışmaları ile sosyal hizmetleri tek çatı altında toplayan Sosyal Gelişim Merkezi’ne ziyaretler sürüyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’ne ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda beraberinde Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ ve Erenler Belediyesi Meclis Üyesi Arif Akyol ile merkezi ziyaret eden Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk, kurs çalışmaları ve devam eden eğitsel aktiviteler ile ilgili SGM yetkililerinden bilgi aldı.

Anlamlı Çalışmalar Yapılıyor
Sosyal Gelişim Merkezi’nin minik kursiyerleri ile de yakından ilgilenen Öztürk, “Sosyal Gelişim Merkezi çocukların yeteneklerinin farkına varmaları ve bu anlamda yeteneklerini de geliştirebilmeleri açısından son derece önemli bir görev ifa ediyor. Ailelerden yaşlılara, engellilerden ihtiyaç sahiplerine kadar toplumun tüm kesimlerine yönelik özel çalışmalar gerçekleştiriliyor. Tüm bunları yakından izliyoruz. Bugün de merkezdeki çalışmaları yakından görmek için ziyarette bulunduk. Böyle anlamlı hizmetlerin ilçe belediyeleri eliyle de gerçekleşmesi için çalışıyoruz” diye konuştu.

5 Bin Çocuk
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve beraberindeki heyeti SGM’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise, “Geldiğimiz noktada 5 bin çocuk, bin kadın ve 200 kadar engelli kardeşimizle çok çeşitli alanlarda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz, son derece donanımlı dersliklerimiz, spor salonu, açık eğitim alanı, kütüphane, seminer ve konferans salonlarımızla hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Değerli Erenler Belediye Başkanımız Cavit Öztürk’e de ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.