Karapürçek ilçesini sağlam altyapı ile buluşturmak amacıyla hazırlanan projenin yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi. 6 firmanın teklif sunduğu ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Projemizin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ) tarafından Karapürçek İçmesuyu, Kanalizasyon ve Yağmursuyu Projesi yapım işi ihalesi gerçekleştirildi. SASKİ Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen ihalenin komisyon başkanlığını yapan SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, “Proje ile ilçemiz sağlam altyapı ile buluşacak. Bölgeye içmesuyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları inşa edeceğiz. İhalemize 6 firma teklif sundu. Komisyonumuz gerekli değerlendirmeleri yapacak ve sonuç kamuoyuna duyurulacaktır. Projemizin ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

6 Firma Teklif Sundu
Karapürçek ilçesini sağlam altyapı ile buluşturacak projenin yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler ise şu şekilde:

Saitoğulları İnş. Taah. San. Tic. Ltd. Şti. & Binyapı İnş. Ve Nak. San. Tic. Ltd. Şti. İş Ort. - 23.277.242,34 TL

Ecetaş İnş. San. Ve Tic. A.Ş. - 24.221.507,00 TL

Taşkınlar İnş. Taah. Ve Tic. A.Ş. & Halitoğulları İnş. Nak. Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ort. - 23.900.000,00

Zihni Küpeli & Hbv İnş. Taah. Mim. Müh. San. Ve Tic. Ltd. Şti. İş Ort. - 24.262.972,00 TL

Uğur İnş. Mim. Müh. Ltd. Şti. & Suyol İnş. Ltd. Şti. İş Ort. - 18.477.000,00 TL

Esat İnş. Ltd. Şti. & İrmen İnş. San. A.Ş. İş Ort. - 24.217.669,10 TL