Sapanca’da gerçekleşen Durgunsu Kano Türkiye Kupası’na katılan Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcuları 15 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile önemli bir başarı elde etti. Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Genç Erkekler ve Büyük Erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kano Takımı, Kano Federasyonu tarafından düzenlenen Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar aldı. 31 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Sapanca Gölü’nde gerçekleştirilen şampiyonaya 18 kulüp katıldı. Toplamda 15 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan Büyükşehir, takımlar sıralamasında da Genç Erkekler ve Büyük Erkekler kategorisinde birincilik, Genç Bayanlar Kategorisinde de üçüncülük elde etti.

Önemli Bir Başarı
Durgunsu Kano Türkiye Kupası’nda elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Sapanca Gölü’nde gerçekleştirilen Durgunsu Kano Türkiye Kupası’nda önemli bir başarı elde ettik. Genç Erkekler ve Büyük Erkeklerde kürsünün en üstünde yer aldık. Toplamda 15 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandık. Milli sporcu sayımızı arttırarak uluslararası alanda önemli başarılar kazanmak istiyoruz. Biz teknik ekibimize ve sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah önümüzdeki zamanlarda Büyükşehir Belediyespor Kulübü olarak her branşta yeni şampiyonluklara imza atacağız.” ifadelerini kullandı.