Büyükşehir Belediyesi’nin liseli gençlere dönük gerçekleştirdiği Genç Atölye’de eğitimler devam ediyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Genç Atölye’de dersler devam ediyor. Liseli gençlerin yaz tatillerini daha verimli hale getirmek hedefiyle düzenlenen eğitim çalışmasında Genç Tarih Atölyesi, Genç Gezgin Atölyesi, Gençlik ve Gelecek Atölyesi ve Kritik ve Analitik Düşünme Atölyesi’nde de ilk dersler sona erdi.

İlk Hafta Eğitimleri
Genç Tarih Atölyesi öğrencileri Doç. Dr. Haşim Şahin eşliğinde Sakarya’nın tarihi zenginliklerini konuşmak üzere buluştular ve şehrin tarihi zenginlikleri arasında yer alan Orhan Camii, Ağa Camii ve Uzun Çarşı’yı gezdiler. Genç Gezgin Atölyesi öğrencileri ise Geyve Sarp Vadisi’nde yürüyüş gerçekleştirdiler. Gençlik ve Gelecek Atölyesi öğrencileri Selim Gündüzalp ile değerler eğitimi kapsamında gençlik ve geleceğe dair konuşurken; Kritik ve Analitik Düşünme Atölyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Canan Karakaş ile dikkat, hafıza, muhakeme, algılama ve çıkarsama yapma gibi bir dizi zihinsel surecin eşgüdüm içinde etkileştiği süreçleri ekle aldılar.