SAKVA’dan ‘Yüzleri Güldürelim’ Çağrısı

Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı (SAKVA) Genel Koordinatörü Mehmet Ersöz yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hayırseverleri merkezlerine beklediklerini ifade etti. Böylesine önemli günlerde ihtiyaç sahiplerini sevindirmenin bir sorumluluk olduğunu belirten Ersöz, hayırseverleri SAKVA ile iletişime geçmeye davet etti.

Hayırseverler SAKVA’ya
Ersöz, “Yaklaşan bayram öncesinde şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahiplerinin ve mülteci kardeşlerimizin yüzlerini güldürmek istiyoruz. İhtiyaç sahiplerine kurban eti ulaştırmak, çocuklara bayramlık alarak sevindirmek isteyen hayırsever Sakaryalıları SAKVA’ya bekliyoruz. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin yaşadıkları zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde aşabileceğimize yürekten inanıyoruz. Sakarya bu konuda her zaman üzerine düşeni yaptı, yapmaya da devam edecektir” diye konuştu.

Yüzlerinde Tebessüm Olacağız
Mehmet Ersöz açıklamalarının devamında ise, “Vakfımızın sisteminde ihtiyaç sahibi ailelerimizin bilgisi mevcut. Burada belirlediğimiz ailelere vatandaşlarımızın yardımlarını ulaştıracağız. Daha önce de şehrimiz bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bu bayramda da yardımlarıyla bizlerin yanında  olacaklardır. Zor durumda olan ailelerin yüzlerinde tebessüme vesile olmak manevi anlamda çok önemlidir” ifadelerini kullandı.