Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan YADEM’de eğitim çalışmaları devam ediyor. Nakkaşlık Kursuna katılan kursiyerler 6 aylık çalışmaları sonucunda nakış nakış işledikleri eserlerini ortaya çıkararak Nakkaşlığa ilk adımlarını attılar.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet sunan Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi’nde eğitim çalışmaları devam ediyor. YADEM’de Nakkaşlık Kurslarına katılan kursiyerler 6 aylık çalışmaları sonucunda nakış nakış işledikleri eserleri ortaya çıkardılar. Her bir kursiyer bireysel çalışmaları sonucu elde edilen ‘Bismillahirrahmanirrahim’ yazılı el emeği göz nuru eserleri torunlarına miras olarak bırakacak.

Nakış nakış işlediler
YADEM Sorumlusu Ömer Faruk Karataş, “YADEM olarak yaşlılarımıza her alanda yardımcı olmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda açmış olduğumuz Nakkaşlık kursuna katılan kursiyerlerimiz 6 aylık çalışmalarının sonucunda nakış nakış işledikleri ‘Bismillahirrahmanirrahim’ yazılı eserleri tamamladılar. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor, yeni çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.