Kültür Sanat Etkinlikleri İsmail Altunsaray’ın OKM’de Sakaryalı sanatseverlere sunduğu Türk Halk Müziği Konseri ile devam etti. Bağlamasıyla dinleyenlere müzik dolu bir gece yaşatan Altunsaray, konser sonunda ayakta alkışlandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen İsmail Altunsaray konseri ile devam etti. Türk Halk Müziği’nin eşsiz parçalarını müzikseverlerle buluşturan Altunsaray, dinleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. Konser salonunu dolduran dinleyecilere eşsiz bir gece yaşatan Bağlama Virtüözü İsmail Altunsaray, etkinlik dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, konser etkinliklerinin ay içerisinde devam edeceği ifade edildi.