Büyükşehir Basket’in Gelişim Koleji’ni 71-61 mağlup ettiği ligin son maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, “Gelişim maçında etkili bir oyun ortaya koyduk. İstisnasız her oyuncumuz eksiksiz bir performans sergiledi. Taraftarımızın da desteğiyle kendi evimizde net bir galibiyet aldık. Mutluyuz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Profesyonel Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 1. Ligi 20. hafta maçında Gelişim Koleji’ni 71-61 mağlup etti. Zorlu maç ile ilgili değerlendirmelerini paylaşan Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, üst üste 2 iç saha maçından galip ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Bayraktar ayrıca takımı yalnız bırakmayan Sakaryalı basketbolseverlerin desteğinin önemine dikkat çekti.

Galibiyet Serisi
Orhan Bayraktar, “Ligde 20 haftayı geride bıraktık. Şuanda 34 puanla 5’inci sırada yer alıyoruz. Üst düzey takımların mücadele ettiği bir ligde şampiyonluk için yarışıyoruz. Tüm maçlar zor ve bir o kadar da önemli. Büyükşehir Basketbol Takımı her maça galibiyet parolası ile çıkıyor. Gelişim maçında da etkili bir oyun ortaya koyduk. İstisnasız her oyuncumuz eksiksiz bir performans sergiledi. Taraftarımızın da desteğiyle kendi evimizde net bir galibiyet aldık. Mutluyuz” diye konuştu.