Akyazı’da başlatılan içmesuyu deposu yapım çalışmasında gelinen son noktayı açıklayan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “700 metreküp su tutma kapasitesine sahip olacak Bıçkıdere içmesuyu deposunun yapımı önemli ölçüde tamamlandı. İnşallah kısa süre içerisinde devreye alınacak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı’da başlatılan yeni içmesuyu deposu yapım çalışmasında sona gelindiğini belirtti. Rüstem Keleş, “SASKİ olarak tüm ilçelerimizde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İçmesuyu ve atıksu ile ilgili yeni projeler hazırlıyor, şehrimizin ihtiyaçlarına kalıcı çözüm getiriyoruz. Bu kapsamda Akyazı ilçemizde de çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Atıksu ve içmesuyu hatlarının yanı sıra Akyazı’ya bağlı Bıçkıdere Mahallesi’nde bir de içmesuyu deposu inşa ediyoruz” diye konuştu.

700 Metreküplük Yeni Kaynak
700 metreküplük yeni depo ile bölge içmesuyunun güvence altına alınacağını da ifade eden SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Bıçkıdere’de başlattığımız içmesuyu deposu yapım çalışmalarında sona geldik. Kısa süre içerisinde depomuzu devreye alacağız. Depomuz son derece sağlam ve güvenilir. İnşallah yeni yatırımımızla bölge içmesuyu kalitesini de güvence altına almış olacağız. Yatırımımızın ilçemize ve bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.