Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesi tamamlandı. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören, “İhalemize 3 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyuna ilan edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi Projesinin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Komisyon Başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören’in yaptığı ihaleye 3 firma teklif sundu. Gerçekleştirilen ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesini gerçekleştirdik. Sosyal belediyecilik anlamında önemli bir çalışmayı şehrimizle buluşturacağız. İhalemize 3 firma teklif sundu. Kesin sonuçları ihale komisyonumuzun incelemelerinin ardından kamuoyu ile paylaşacağız. Hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Komisyona sunulan 3 teklif şu şekilde;

1 – GÖK – SER İnş. – Serkan Kıyatsıl         2.249.000,00 TL