Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama yarışmalarında başvurular sona eriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Çevreye karşı duyarlı bireyler yetişmesi amacıyla düzenlediğimiz yarışmalar 26 Mayıs Cuma günü sona eriyor. İnşallah 1 Haziran Perşembe günü ödül törenimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama yarışmaları sona eriyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Recep Karamehmetoğlu, “Yeni nesilde çevre bilincini arttırmak hedefiyle düzenlediğimiz Bitkisel Atık Yağ ve Atık Pil Toplama yarışmalarında sona geldik. İnşallah 1 Haziran Perşembe günü dereceye giren okullar ödüllerin sahibi olacak” dedi.

Son teslim 26 Mayıs Cuma
Karamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği, Kolza A.Ş. desteği ile bu yıl 7’incisi düzenlenen Bitkisel Atık Yağ Toplama yarışması için atık yağların lisanslı firmaya son teslim tarihi 26 Mayıs Cuma. Bu yıl 12’incisi düzenlenen Atık Pil Toplama yarışmasında ise okullarımız, Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevlilerinden oluşan değerlendirme kuruluna topladıkları atık pilleri 26 Mayıs Cuma günü 09.00 – 16.00 saatleri arasında getirebilecek. Değerlendirme Kurulumuz Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü’nde toplanacaktır” diye konuştu.

Ödül töreni 1 Haziran Perşembe
“Yarışmalar ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü’nün 444 40 54 (Dahili 2111-2114) no’lu telefonunu arayabilirler. Dereceye giren okullarımıza ödüllerini 1 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da AKM’de gerçekleştireceğimiz ödül töreniyle teslim edeceğiz. İnşallah yarışmamız çevreci gelecek nesil oluşmasında büyük katkı sunacaktır. Şimdiden tüm katılan okullarımıza şükranlarımı sunuyorum.”