Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Serdivan 9. Cadde’nin Tunatan Kavşağı ve 32 Evler Kavşağı arasında kalan kısmında asfalt ve yol bakım çalışmaları başlamıştır. Trafik alternatif güzergahlardan sağlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Daha önce ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ projesi kapsamında asfalt ve yol bakım çalışmaları gerçekleştirileceği duyurulan Serdivan 9. Cadde’nin Tunatan Kavşağı ile 32 Evler Kavşağı arasında kalan kısmında çalışmalar başlamıştır. Çalışmalar süresince vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri alıyoruz. Bu noktada gerçekleştirilecek çalışmalara göre trafik yönlendirmeleri yapılacaktır. Hemşerilerimizden trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda duyarlılık bekliyoruz. Trafik, 9. Cadde’de çalışmalar tamamlanana kadar kontrollü olarak alternatif güzergahlar üzerinden sağlanacaktır” denildi.