Büyükşehir Belediyesi tiyatro gösterimleri kapsamında bu hafta Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nun ‘Tek Kişilik Şehir’ isimli oyunu AKM’de kültür sanat dostları ile buluştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri, Diyarbakır Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Tek Kişilik Şehir’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. Adapazarı Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin yoğun katılımı ile gerçekleşen ve bir gökdelenin en üst katında intihar servisi sağlayan bir restoranın ve söz konusu restoranda buluşan 2 çiftin hikâyesinin anlatıldığı gösterim, izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı. Oyunun sonunda tiyatrocuların performansı kültür sanat dostları tarafından ayakta alkışlandı.