Büyükşehir Belediyesi Liselerarası Tiyatro Şenliği, Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Komşu Köyün Delisi’ isimli oyunun gösterimi ile sona eriyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 7. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde gösterimlerde sona gelindi. Bu yıl 19 lisenin, 22 farklı oyunla, AKM sahnesinde gerçekleştirdiği şenlikte bu hafta Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ‘Ben Ruhi Bey Nasılım’, Geyve Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ‘Meslek Liseliler’, Sapanca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Hastalık Hastası’ ve ‘Su Gelince’ isimli oyunları sahneledi.

Ödül Töreni 30 Mayıs’ta
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Liselerarası Tiyatro Şenliği Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘Komşu Köyün Delisi’ isimli oyununun gösterimi ile sona erecektir. 22 oyunun sahnelendiği şenliğin kapanış ve ödül töreni 30 Mayıs Pazartesi günü 19.00’da AKM’de gerçekleştirilecektir. Programa tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.