Akyazı Spor Tesisi’nin 7 Ekim Çarşamba günü temelinin atılacağını belirten Başkan Toçoğlu, “Şehrimiz için neyin sözünü verdiysek bir bir hayata geçiriyoruz. Akyazı Spor Tesisi şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Akyazı’ya müjdesi verilen spor tesisinin temeli 7 Ekim Çarşamba günü atılıyor. Akyazı Devlet Hastanesi’nin yanındaki 22 dönümlük arazide hayata geçirilecek projenin saat 14.00’da gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Başkan Toçoğlu, Akyazı için neyin sözü verildiyse hayata geçirileceğini yineledi.

Akyazı için sözler tutuluyor
Toçoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk gün itibari ile tüm ilçelerimize sentetik saha müjdesi verdik. Birçok yeni projeye imza attık. Yeni dönemde de Akyazı’nın dışında şehir merkezi ve Sapanca için spor tesisi projelerimiz söz konusu olacak. Akyazılı kardeşlerimiz her zaman bizim yanımızda oldular. Biz de yeni projelerle Akyazımıza değer katmaya devam edeceğiz. Akyazı Spor Tesisi şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

2 bin kişilik Tribün
Temel atma töreninin ardından çalışmaların başlatılacağı tesis Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 22 dönümlük alanda hayata geçirilecek. Yeni spor tesisi 2 bin kişilik tribün kapasitesi, hakem ve soyunma odaları ve sentetik sahasına sahip olacak. Spor yapılabilecek alanların sayısını arttırmaya dönük çalışmaları aralıksız sürdüren Büyükşehir, Akyazı’ya tüm ayrıntılarının düşünüldüğü modern bir spor kompleksi kazandırmış olacak.